Sunday, 20 November 2011

What your style?

hurm.....
perempuan oh perempuan, 
memang sinonim sangat dengan shopping..
antara yang perempuan remaja suka shopping barang2 macam shawl, baju, kasut, beg make up, and macam2 lagi..

Kalau tanya aku of course suke shopping (tu pun kalau ada duit) haha.
OMG, apa lagi aku nak taip  ni...
senang cite tgok n judge jela erk,,


Zaman sekarang remaja sume nok gayee and shawl jadi kegilaan aku tgok..
kadang 'nok sukkee' tgok kat you tube banyak sungguh tutorial..what ever..janji aku tak tersenarai dalam tutorial tu..skrg mcm2 pesen, yuna? hana tajima? maria elena?..and ,macam2 ada..
tak kisah ape pown style asalkan tutup aurat..(cey ambe dop tutup sepenuhnye) isk3..bilelah nk jadi muslimah sejati..huhu..InsyaAllah in future..Ni antara fesyen2 yang bermacam2 style..
Kalau aku jenis yang suka shopping barang2 yang cantik x kire branded atau pon tak..asalkan nampak bergaye gitu..kalau tgok pic2 yang dibawah ni mcm2 style ada..

apa2 pon..kalau berbelanja ikut kemampuan n pakaian kita jangan terlalu ketat..kate menuju kematangan..so?? what? jadilah matang..haha..kata2 untuk diri sendiri..ape2 pon kawan2 saye semua pandai bergaya dengan shawlnye, bagnye..topik ni sekadar nak hilangkan stress n cuci mate dengan fesyen2 di atas..hope u all ceria sokmooo...bye~

Persahabatan & Kehidupan

Alhamdulilah..
Aku masih lagi bernafas untuk menjalani hidupku..
Waktu berjalan tanpa mengenal hentian,
Tetapi manusia hidup pastikan menemui hentian diakhirnya..

Bukan ingin bermadah pujangga, tetapi coretan yang tak seberapa untukmu sahabat...



aku bukan ingin bersyair atau berpantun,
sekadar mengisi waktu terluang dengan menekan 'keyboard'..
makin lama, 'kita' semakin matang (katanya)
amat best sebab aku masih lagi berkawan dengan ain, meksu, yun, syid, wena n wan sue..
tenkiu sebab mari melawat aku mase aku sakit tempoh hari..
sepanjang aku sakit, aku tak berape ingat ape yang jadi..
muke2 sahabat2 aku ingat sekali imbas je..
yang lain2 aku x ingat..
hurm..apa2 pon aku tgok dah ramai budak skol SMASID yang 'nikoh doh'..hehe
doh bak kate siti, awok kite bile lagi?
hehe..tanyela mereka yang dah berpunye..kan syid? cume kite berdua yang single..hehe..
Akhirnya aku buat jugk blog yang baru (sebab>> nak buka buku baru)
hurm..buat mase ni aku juz duk rumah mcm suri rumah..huhu
aku di motivate kan oleh ain roslan untuk wat blog sbb teringin plok buat bile tgok cik ct kite menulis..
memang saye suke tengok blog beliau (^_^)
Buat pengetahuan anda, saya praktikal 30hb january..(jenuh nunggu)
pejam celik pejam celik, tahun depan kite semua dah berumur 23 tahun..rase macam baru je 18..isk3
semakin lame, kite semakin menuju kematangan op? yelaa..sebab aku pasti macam2 pengalaman yang terkumpul selame kite hidup 22 tahun ni..ape2 pon, kite tetap 'kite' btol dop?
ape2 pon aku tertarik dengan pic ni >>

SEmoga Persahabatan kita seperti air yang dicincang takkan putus (^_^)