Sunday, 20 November 2011

What your style?

hurm.....
perempuan oh perempuan, 
memang sinonim sangat dengan shopping..
antara yang perempuan remaja suka shopping barang2 macam shawl, baju, kasut, beg make up, and macam2 lagi..

Kalau tanya aku of course suke shopping (tu pun kalau ada duit) haha.
OMG, apa lagi aku nak taip  ni...
senang cite tgok n judge jela erk,,


Zaman sekarang remaja sume nok gayee and shawl jadi kegilaan aku tgok..
kadang 'nok sukkee' tgok kat you tube banyak sungguh tutorial..what ever..janji aku tak tersenarai dalam tutorial tu..skrg mcm2 pesen, yuna? hana tajima? maria elena?..and ,macam2 ada..
tak kisah ape pown style asalkan tutup aurat..(cey ambe dop tutup sepenuhnye) isk3..bilelah nk jadi muslimah sejati..huhu..InsyaAllah in future..Ni antara fesyen2 yang bermacam2 style..
Kalau aku jenis yang suka shopping barang2 yang cantik x kire branded atau pon tak..asalkan nampak bergaye gitu..kalau tgok pic2 yang dibawah ni mcm2 style ada..

apa2 pon..kalau berbelanja ikut kemampuan n pakaian kita jangan terlalu ketat..kate menuju kematangan..so?? what? jadilah matang..haha..kata2 untuk diri sendiri..ape2 pon kawan2 saye semua pandai bergaya dengan shawlnye, bagnye..topik ni sekadar nak hilangkan stress n cuci mate dengan fesyen2 di atas..hope u all ceria sokmooo...bye~

No comments:

Post a Comment